Wij staan voor u klaar. Elke dag opnieuw.

Zodat u zich kunt focussen op de essentie: uw onderneming.

SCROLL

Maak kennis

met ons team.

Kristof Vanhove

Partner

Jeroen Stevens

Partner

Lin Buntinx

Advocaat

Louis Vermeulen

Advocaat

Kristof Vanhove

Partner

Kristof Vanhove is gespecialiseerd in vastgoedrecht, handelshuur, bouwrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft een uitgebreide expertise op het vlak van geschillenbeslechting, onderhandeling en bemiddeling.

De focus van zijn praktijk ligt op de retailsector (handelshuur / franchising).

Kristof is advocaat sinds 2003. Tot 2010 was hij verbonden aan de balie van Brussel. Sindsdien maakt hij deel uit van de balie Limburg, en is stichtend vennoot van INTEGRA (2013).

Sinds 2016 is Kristof erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken; hij wordt als lid van CEPANI ook geregeld aangesteld als arbiter.

Kristof is licentiaat/master in de rechten (K.U. Leuven, 2002) en doctor in de rechten (Ph.D.) (K.U. Leuven, 2009). Hij promoveerde met een proefschrift over handelshuur aan de KULeuven. In 2011 behaalde hij bovendien het diploma Master in het Notariaat (K.U. Leuven, 2011, summa cum laude).

Hij is tevens hoofdeditor van het Tijdschrift voor Bouwrecht en Onroerend goed (TBO).

Kristof is auteur van diverse toonaangevende publicaties, waaronder zijn proefschrift over handelshuur (Handelshuur, Antwerpen, Intersentia, 2012, 560 p.). Kristof is daarnaast een veelgevraagd spreker op seminaries en opleidingen over onderwerpen binnen zijn specialisatiedomeinen.

Het DNA van ons team.

Compagnon de route

Juridische ontzorging door nauwe persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming. U vindt in ons een adviseur, aanspreekpunt én klankbord.

Kwaliteit

Garantie op kwaliteit en focus op een optimaal resultaat, waarbij een oplossing op maat van uw onderneming steeds centraal staat.

Specialisatie

Ambitie om te excelleren in onze vakdomeinen.

Join us!

Advocaat ondernemingsrecht (junior / mid-level)

Wij zijn op zoek naar een advocaat (junior / mid-level) die net zoals ons gebeten is door het ondernemingsrecht.

Soliciteren

Join us!

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste advocaten (van junior tot senior medewerkers) of paralegals om ons team te komen versterken.

Soliciteren